Elkészítés: A lisztet beletesszük egy tálba. 2 dl langyos vízben 1 kávéskanál cukorral az élesztőt felfuttatjuk. Amikor az élesztő felfutott, a liszthez adjuk a sót, a felfuttatott élesztőt, a 2 dl vizet és a 0,5 dl olajat. Összedolgozzuk, és meleg helyen kelesztjük.
A hagymát puhára pároljuk egy kis olajban, esetleg lehet adni hozzá egy kis vizet, hogy le ne ragadjon. Ha a hagyma megpárolódott, belenyomjuk a pizzakrémet, beletesszük a fűszereket, és reszelünk bele sajtot bőségesen.
A megkelt tésztát megfelezzük, kinyújtjuk, majd a tölteléket rákenjük, összecsavarjuk. Én a kivajazott sütőtepsiben nyújtottam ki a tésztát kézzel, így nem kell vesződni azzal, hogy miután megkentük bele kelljen emelni a tepsibe. Miután összecsavartuk, mehet a tetejére is sajt.
Előmelegített sütőben addig sütjük, míg jól át nem sül és a sajt meg nem pirult.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.