Elkészítés: Megsütjük a piskótát, vagy készen veszünk egy tekercset. A tejszínt habbá verjük, majd hozzáadjuk a gesztenyemasszához. Robotgéppel keverjük, míg egynemű lesz, majd belezúdítjuk a lecsöpögtetett meggyet. Egy kisebb tálat kibélelünk a piskótával (az oldalán is), ráhalmozunk a masszából, majd megint egy réteg piskóta következik. Ezt addig ismételjük, amíg megtelik a tál, végül piskótával befedjük, és 2-3 órára hűtőbe tesszük. Kivesszük, kiborítjuk, majd leöntjük az olvasztott csokoládéval, melyet gőz fölött olvasztottunk fel 1 evőkanál olaj hozzáadásával.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.