Elkészítés: A pontyszeleteket sózom, citromlével meglocsolom. Legalább 1,5 órát pihentetem a hűtőben, hogy a só megfelelően átjárja.
A léhez kevés zsiradékban megdinszetelem a vöröshagymát, majd megszórom pirospaprikával, felengedem kb. 1 liter vízzel. Beleteszem a burgonyát, hozzáadom a halászlésűrítményt, a paradicsomot és a karikázott paprikát, valamint a sózott halszeleteket. Újraforrástól számított 15 percig főzöm, közben a fűszerekkel ízlésemre igazítom (egy csipet cukor lágyítja a ponty jellegzetes erőteljes ízét).
Tálaláskor a halszeleteket húslapáttal tányérba emelem (hogy ne törjenek), és a levet rámerem, kenyérrel kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.