Elkészítés: Zsiradékon megdinszelem a zöldséget, majd rádobom a pórét, amikor összeesik, kevés liszttel megszórom, átkeverem, majd felengedem vízzel. Fűszerezem sóval, borssal, majorannával, hozzáadom a zöldpaprika karikákat, a paradicsomot és a burgonyát, lassan főzöm, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Közben egy kis tálban a kenőmájashoz adom a tojást, sózom, borsozom, és annyi lisztet teszek hozzá, hogy lágyabb galuska állagú tésztát kapjak. Galuskaszaggatóval a lassan fővő leveshez adom, friss petrezselyemmel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.