Elkészítés: Két adagban piskótát sütünk. 4 tojást kettéválasztunk. A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját összekeverjük a cukorral. A fehérjehabot óvatosan a sárgájákhoz keverjük úgy, hogy ne törjön össze a hab, majd végül hozzáadjuk a lisztet is. Vajazott, lisztezett tepsiben sütjük. Ha megsült, készíthetjük a következő 4 tojásos piskótát.
A pöttyökhöz a darált kekszet, a porcukrot, a kakaót, a vajat összegyúrjuk a forró tejjel, és 10-12 egyforma, piskóta hosszúságú rudat sodrunk belőle.
A krémhez a pudingot szokásos módon megfőzzük a tejben. A porcukrot és a margarint habosra keverjük, majd a kihűlt pudiggal összekeverjük. A puding felét az egy piskótára kenjük, majd egyenlő távolságban ráhelyezzük a rudakat. Ráöntjük a maradék krémet, majd ráhelyezzük a másik piskótát. Tetejére csokimáz kerül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.