Elkészítés: A tésztához a kekszeket összetörjük, a többi hozzávalóval összedolgozzuk. A masszát 25 cm-es kapcsos tortaforma alján egyenletesen elegyengetjük, a kezünkkel alaposan lenyomkodjuk. A tésztát 10 percre 180 C fokos előmelegített sütőbe teszem, majd kihűtöm.
Az almás töltelékhez a meghámozott, szeletelt almát cukorral és fahéjjal együtt fedő alatt addig párolom, amíg egy kicsit össze nem esik.
A sajtos töltelékhez a hozzávalókat a sajtkrém kivételével alaposan összekeverjük, legvégül adjuk csak hozzá a sajtkrémet, hogy minél kevesebb légbuborék kerüljön bele.
Összeállítás: az almás tölteléket az alapra töltjük, majd ennek tetejére öntjük a sajtkrémet. Előmelegített sütőben, 180C-on sütjük kb. 40 percet. Figyeljük a tortát, mert a sütési idő minden sütőben más! Akkor van kész a torta, ha már a közepe is kemény, színe pedig aranybarna.
Tálalás előtt legalább 2 órára tegyük hűtőszekrénybe!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.