Elkészítés: A leveles tésztát vékonyra kinyújtom, nagy pogácsaszaggatóval kiszaggatom. Muffinformába helyezem a kiszaggatott korongokat.
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm a tejjel és a cukorral, megvárom, amíg kihűl, és a kosarakat megtöltöm a pudinggal A puding tetejére egy vékony tésztacsíkot teszek, mintha fülecske lenne. A füleket tojással lekenem.
180 fokokos sütőben szép pirosra megsütöm.
A tejszínt habbá verem, és a kisült és kihűlt kosárkákra habrózsákat teszek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.