Elkészítés: A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk.
A gyümölcsleveket összekeverjük. A pudingport a cukorral 1 dl yümölcslében csomómentesen elkeverjük. A többi levet felforraljuk, hozzáadjuk a feloldott
pudingport, és összefőzzük. A piskótát megkenjük a pudinggal, és kihűtjük.
A tejszínt a cukorral kemény habbá verjük, és a kihűlt pudingra simítjuk.
A megmelegített, átpasszírozott lekvárt zacskóba töltjük, egyik sarkán kis lyukat vágunk, és a lekvárral hullámokat rajzolunk a habrétegre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.