Elkészítés: Egy kapcsos tortaformát fóliával kibélelünk. A kávéba tesszük a rumaromát, beleforgatjuk a babapiskótákat, majd a tortaforma aljára rakosgatjuk úgy, hogy ne legyen hézag közöttük.
A vaníliapudingot megfőzzük fél liter tejjel és 3 evőkanál cukorral, majd a babapiskótára öntjük.
A palacsintákat megtöltjük az instant kakaóporral, feltekerjük, és a vaníliás pudingra tesszük.
Elkészítjük a csokipudingot is fél liter tejjel és 3 evőkanál cukorral. Ráöntjük a palacsintára.
A meggyet kimagozzuk, lecsöpögtetjük, és a csokipudingra rakjuk. Megszórjuk fahéjjal.
A puncs ízű pudingot a meggylével és 1 evőkanál cukorral megfőzzük. Ráöntjük a meggyre, és 1 éjszakát hűtőben hűtjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.