Elkészítés: Egy kapcsos tortaformát fóliával kibélelünk. A kávéba tesszük a rumaromát, beleforgatjuk a babapiskótákat, majd a tortaforma aljára rakosgatjuk úgy, hogy ne legyen hézag közöttük.
A vaníliapudingot megfőzzük fél liter tejjel és 3 evőkanál cukorral, majd a babapiskótára öntjük.
A palacsintákat megtöltjük az instant kakaóporral, feltekerjük, és a vaníliás pudingra tesszük.
Elkészítjük a csokipudingot is fél liter tejjel és 3 evőkanál cukorral. Ráöntjük a palacsintára.
A meggyet kimagozzuk, lecsöpögtetjük, és a csokipudingra rakjuk. Megszórjuk fahéjjal.
A puncs ízű pudingot a meggylével és 1 evőkanál cukorral megfőzzük. Ráöntjük a meggyre, és 1 éjszakát hűtőben hűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.