Elkészítés: Elkészítem a puliszkát. Ha kihűlt, óvatosan kinyújtom kb.1,5 cm vastagra - én ezt vizes kézzel végzem, így nem ragad. A juhtúrót a tejföllel, a reszelt sajt felével összedolgozom, és a kinyújtott puliszka felére kenem. Óvatosan ráemelem a szabadon hagyott részt. Vizes pogácsaszaggatóval pogácsákat szaggatok. Vékonyan kivajazott tepsibe teszem, és a tetejükre szórom a maradék reszelt sajtot és a szezámmagot. Sütőben addig sütöm, amíg a sajt ráolvad. Ha kész, a tetejükre egy pötty szárított petrezselymet szórok. Lehet még cifrázni úgy is, hogy a felére pirospaprika kerül. Tálalásnál színes salátalevélcsíkokkal díszítem a tálat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.