A pulykahúst szeleteljük fel csíkokra, majd fűszerezzük be, és szórjuk meg az étkezési keményítővel. Öntsük a húsra a szójaszószt is, és hagyjuk állni.
A póréhagymát, a paprikát és a vöröshagymát mossuk meg, majd szeleteljük fel, természetesen a hagymát előtte pucoljuk meg. A húst forró olajban pirítsuk meg, adjuk hozzá a ketchupot és a felszeletelt zöldségféléket, majd rövid ideig főzzük tovább. A megtisztított és megmosott burgonyát reszeljük le, nyomjuk ki belőle a felesleges vizet, és öntsük le forró tejjel.
Adjuk hozzá a zúzott fokhagymagerezdeket, a sót, a borsot, a majoránnát, a tojásokat és a finomlisztet, majd alaposan keverjük össze. A masszából forró olajban süssünk ropogós lepényeket.
Minden tányérra helyezzünk három burgonyatócsnit, szórjuk meg reszelt sajttal, majd adjunk mellé 1-1 adag pulykagulyást.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.