A pulykahúst szeleteljük fel csíkokra, majd fűszerezzük be, és szórjuk meg az étkezési keményítővel. Öntsük a húsra a szójaszószt is, és hagyjuk állni.
A póréhagymát, a paprikát és a vöröshagymát mossuk meg, majd szeleteljük fel, természetesen a hagymát előtte pucoljuk meg. A húst forró olajban pirítsuk meg, adjuk hozzá a ketchupot és a felszeletelt zöldségféléket, majd rövid ideig főzzük tovább. A megtisztított és megmosott burgonyát reszeljük le, nyomjuk ki belőle a felesleges vizet, és öntsük le forró tejjel.
Adjuk hozzá a zúzott fokhagymagerezdeket, a sót, a borsot, a majoránnát, a tojásokat és a finomlisztet, majd alaposan keverjük össze. A masszából forró olajban süssünk ropogós lepényeket.
Minden tányérra helyezzünk három burgonyatócsnit, szórjuk meg reszelt sajttal, majd adjunk mellé 1-1 adag pulykagulyást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.