A pulykamell szeleteket vágjuk hosszú csíkokra, kenjük meg olívaolajjal, fűszerezzük, az egyik oldalát szalonnával borítsuk be, a másikat vékonyra szeletelt cukkinivel, majd húzzuk nyársra, és sütésig pihentessük fóliába.
Az apró darabokra vágott kék sajtot a csontlevessel és a tejszínnel forraljuk össze. Habverővel keverjük simára, fűszerezzük, forraljuk híg mártássűrűségűre.
A nyársakat rostélyon időnként megforgatva süssük készre. A paradicsomokat mártsuk tarkaborsba, a rostélyon hirtelen süssük meg, hintsük meg apróra vágott bazsalikomlevéllel.
Serpenyőben mézes olívaolajon pirítsuk meg a mandulát. Tegyük tányérra a pirított mandulát, ültessük rá a fűszeres paradicsomokat, locsoljuk meg a sajtmártással, végül a nyársakat halmozzuk a közepére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.