Elkészítés: A főételhez a vöröshagymát apróra vágjuk, és pici olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a kockára vágott pulykahúst. Pici vízzel felöntve puhára főzzük. Ízesítjük sóval, őrölt borssal, ételízesítővel és bazsalikommal. Ha megpuhult a hús, 1 kockára vágott paprikát és 1 kockára vágott paradicsomot adunk hozzá. Még egy rövid ideig főzzük, arra figyeljünk, hogy maradjon egy kis leve.
A körethez párolt rizst készítünk, külön edényben megfőzzük a fagyasztott zöldségeket. A rizst is és a zöldségeket is ízesített vízben főzöm! Egy nagyobb méretű serpenyőbe egy pillanatra forró olajba dobok kevés felaprított petrezselymet és 2 szál karikázott zöldhagymát. Majd hozzáadom a megpárolt rizst és a zöldségeket. Összeforgatom. és utóízesítem, ha szükséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.