Elkészítés: A sárgarépát és a cukkinit meghámozzuk, majd hosszában vékony szeletekre vágjuk őket. Ezeket keresztben félbevágjuk, és hosszában tovább daraboljuk. A paprikákat szintén megtisztítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. Bőséges sós vizet forralunk, a répadarabokat kb. 2 percig főzzük benne, majd hozzáadjuk a paprikát, és azzal még 1 percig főzzük. A vizet leöntjük, a zöldséget hideg vízzel leöblítjük.
A pulykaszeleteket kézzel kissé kinyomkodjuk. Megkenjük őket 1-1 teáskanál bazsalikomszósszal, megsózzuk, megborsozzuk. A szeletekre rátesszük a zöldségcsíkokat, majd felcsavarjuk. A két végüket hústűvel rögzítjük. Olajat melegítünk, és a tekercseket közepes lángon 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. A kimaradt zöldségeket a felforrósított vajban megpároljuk, sózzuk-borsozzuk, és a tekercsek mellé tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.