Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéből kemény habot verünk a cukor folyamatos hozzáadásával, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját és a sütőporral elkevert lisztet. A tepsit kibéleljük sütőpapírral, rásimítjük a tésztát, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a tejet a pudingporral felfőzzük, langyosra hűtjük és a porcukorral elkevert margarinhoz adjuk. Ezzel a krémmel töltjük a kettévágott tésztát.
A mázhoz a hozzávalókat jól kikeverjük, és a tészta tetejére simítjük. Megszórhatjuk fehér vagy színes tortadarával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.