Elkészítés: A piskótákat vagy elkészítjük a szokásos módon, vagy készen vásároljuk. Az egyiket nem túl nagy darabokra kockázzuk. A 1,5 dl vizet és a 4 evőkanál cukrot összeforraljuk. Ezt követően összekeverjük a cukros vizet, a rumba áztatott mazsolát, a 3 evőkanál baracklekvárt a felkockázott piskótával. Majd összeállítjuk a süteményt. Kettévágjuk a másik piskótát, az alsó lapot megkenjük baracklekvárral, majd rátesszük a tölteléket, és lefedjük a másik lappal. A tetejét befedjük a puncsbevonóval, melyet a tasakon leírtaknak megfelelően készítünk el. Egy éjszakát állni hagyjuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.