A tojásokból, lisztből, sütőporból, cukorból, olajból és vízből piskóta tésztát keverünk és 170 °C-on 20 perc alatt kétfelé osztva megsütjük (tortaformában). Kétfelé osztva sütjük. Mikor még langyos a tészta megkenjük mindkettő egyik felét barack lekvárral.A középső rózsaszín részhez tojásokból, lisztből, cukorból és ételfestékből szintén piskóta tésztát keverünk és 170°C-on 20 perc alatt megsütjük (ezt csak simán tepsibe öntjük, aztán mikor még langyos széttördeljük kézzel egy nagyobbtálba). A szétmorzsolt tésztához adunk olvasztott margarint, baracklekvárt, porcukrot, egy kis üveg puncs aromát vagy rum aromát, aztán a szörpöt, amelyet vizzel hígítunk. Az egész tésztának elég nedves állagúnak kell lennie, amelyet könnyen lehet formázni és felvinni az alapra.A krémhez a margarint a pocrukorral habosra keverünk, majd hozzáadjuk a tejben a cukorral megfőzött pudingot és egy fél órára a hűtőbe rakjuk pihenni. Bevonjuk vele a torta külsejét.A cukormázhoz a porcukrot az egy csipet ételfestéket összekeverjük, majd hozzáadjuk a nedves hozzávalókat és mixerrel keverjük míg homogén, fényes cukormázat nem kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.