Elkészítés: A tojásból piskótát készítünk, melyet a gyorsaság kedvéért nagy, lapos, zsírpapírral bélelt tepsiben sütünk ki, 180 fokon kb. 13 perc.
Kivesszük, és hosszában 3 felé vágjuk.
A töltelékhez egy edénybe öntjük a meggylevet a cukorral, mikróban megolvasztjuk, belekeverjük a többi hozzávalót, és az egyik lap piskótát is belekockázzuk. Átkeverjük, hogy minden nedvességet beszívjon a piskóta.
Egy tálcára tesszük az alsó lapot, baracklekvárral megkenjük, ráhalmozzuk a tölteléket, kézzel lenyomkodjuk, majd a teteje belső felét is lekenjük lekvárral, és rányomjuk a töltelékre. Kézzel az oldalát is megformázzuk, hogy lehetőleg sima legyen, alaposan lenyomkodjuk.
A 2 csomag puncsmázat kevés meggylével elkeverjük a leírás szerint, és a süti tetejére csurgatjuk, elsimítjuk, majd dekorcukorral is megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.