Elkészítés: A tészta hozzávalóiból rugalmas tésztát gyúrtam. Fél órát pihentettem.
Az almát meghámoztam, lereszeltem, cukorral, fahéjjal ízesítve kissé megpároltam, majd kihűtöttem.
A tésztát 2 cipóra osztottam, 1/3 rész a rács, 2/3 rész a tepsi aljába fektetve. A nagyobbik kisodort lapot sütőpapírral bélelt tepsibe terítettem. Megszórtam darát dióval, majd rászórtam a reszelt, párolt almát, a levéből kifacsartam (kihűtve). A maradék tésztából rácsokat sodortam, és az almát befedtem. 1 db tojássárgáját 1 mokkáskanál tejjel felvertem, ici-pici cukrot is tettem hozzá. A tésztát lekentem vele.
200 fokon aranybarnára sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.