Elkészítés: Omlós tésztát készítünk a hozzávalókból. Fél órát pihentetjük. 2/3-át kinyújtjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, lekvárral megkenjük, rászórjuk a diót és a lereszelt almát egyenletesen elosztva. Fahéjas cukorral hintjük meg, majd a maradék tésztából derelyevágóval rácsot készítünk rá, keresztirányban a tortára illesztjük. Felvert tojással megkenjük, és közepes lángnál megsütjük kb. 40 perc alatt. Tortaformára szeleteljük, és porcukorral hintsük fogyasztás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.