Elkészítés:
1. réteg:
2 evőkanál porcukrot kikeverünk 2 tojás sárgájával, majd hozzáadjuk a mandulaaromákat. Nagyobb kávéscsészényi vízben feloldunk 1 tasak zselatint, majd forrásig melegítjük. Kihűtjük, és az aromás, cukros tojássárgájához keverjük. Végül simává vegyítjük a 2 tojás felvert fehérjével is. Nagyobb méretű tepsibe öntjük, amit előtte jól lehűtöttünk, és hűtőbe tesszük.
2. réteg:
Azonos az elsővel, de a mandulaaroma helyett vérnaranccsal készül.
3. réteg:
Azonos az első kettővel, de az aromák helyett kakaóval ízesítünk.
4. réteg:
A tejfölben elkeverünk 2 evőkanál porcukrot, majd ehhez is hozzátesszük a kávéscsészényi vízzel felforrósított zselatint.
5. réteg:
A gyümölcskocsonyát leírása szerint készítjük el.
A rétegeket csak akkor öntsük egymásra, amikor az előző megszilárdult, különben összefolyik és csúnya lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.