Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a lisztet és a sütőport.
Egy nagy sütőlapot kibélelünk sütőpapírral, és a tészta 1/3 részét rákenjük. Így a kikevert tésztából 150 C fokon 3 lapot sütünk. Nagyon ne barnuljanak meg a lapok.
A krémhez a tojássárgáját a pudingporral és egy kevés tejjel jól kikeverjük, és a többi felforralt tejhez öntjük. Folyamatos keveréssel sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt tojás-puding főzetet, a vanília-aromát, és az egészet sima, könnyű krémmé dolgozzuk össze.
A lapokat megtöltjük a krémmel, a tetejére is hagyunk belőle. Kókuszreszelékkel megszórjuk. Mogyoróval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.