Elkészítés: 8 tojásból piskótát készítünk, melyet egy 24 cm-es csatos tortaformában megsütünk. Amikor a piskóta kihűlt, 3 egyenlő részre vágjuk.
A kókuszreszeléket 3 dl tejben megfőzzük és félretesszük. A maradék 2 dl tejet, a 2 tojássárgát, a cukrokat és a pudingport csomómentesre keverjük, hozzáadjuk a megfőzött kókuszreszeléket és a tejet, és folyamatos kevergetés közben felfőzzük, majd kihűtjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, és óvatosan összeforgatjuk a kókuszos résszel.
Az így kapott krémmel megtöltjük a piskótalapokat, és kívülről is bevonjuk. A tortát tetszőlegesen tejszínhabbal, Raffaello golyókkal, szelelt mandulával stb. díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.