Elkészítés: A marinád hozzávalóit összekevertem, majd a csirkeszárnyakat beleforgattam, és zárt edényben 1 napra hűtőbe tettem.
Másnap a szárnyakat nagyobb sütőtálba sorakoztattam, a megmaradt páclét is rácsorgattam, majd lefóliázva 1 óráig sütöttem. A legvégén a fólia lekerült, és 10 perc alatt a tetejét kicsit rápirítottam.
A szaftot egy serpenyőbe csorgattam, majd 1 evőkanl keményítővel állandó kavargatás mellett besűrítettem. A ragacsos lét újra visszacsorgattam a csirkeszárnyakra, majd összeforgattam őket, hogy minden oldalon felvegye a ragacsos szaftot.
Krumplipüré készült mellé, mert úgy ítéltem meg, ezzel lesz a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.