Előkészítés (lepény): A kukoricadarát a búzával és korianderrel mákdarálón ledaráljuk.
Elkészítés: A darát 440 ml hideg vízzel összekeverjük és megsózzuk. Állandóan kevergetve felforraljuk, és néhány percig állni hagyjuk. Belekeverünk 1 evőkanál vajat, és hagyjuk kihűlni (kb. 30 perc). Nagy serpenyőben vajat forrósítunk, vizes evőkanállal kiszaggatunk egy galuskát, nedves kézzel tenyérnyi nagyságúra lapítjuk, és lassú tűzön, mindkét oldalát aranyszínűre sütjük (3-4 perc oldalanként). Amikor megfordítjuk, adunk hozzá még vajat. Tálra borítjuk, és langyos sütőben melegen tartjuk. kb. 20 lepényt kapunk.
Előkészítés (ragu): Mialatt a kukoricadarás massza hűl, elkészítjük a ragut. Meghámozzuk a hagymát, a fokhagymát, és apróra vágjuk. A paprikát megmossuk, kimagozzuk, és húsát kisebb kockákra vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, meghámozzuk, húsát felaprítjuk.
Elkészítés: A vajat felforrósítjuk, megpirítjuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, sózzuk, és fedő alatt kb. 5 percig pároljuk. A banánt meghámozzuk, szeletekre vágjuk, és a paprikás alaphoz adjuk, 1-2 percig forraljuk. A kardamommal, a curryvel, a pirospaprikával, a citromhéjjal és citromlével ízesítjük. A ragut a lepényekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.