Elkészítés: A csirke bőrét apró kockára vágjuk, pörcnek kisütjük. A pörcöt félretesszük, a zsírjába a kockára vágott szívet, zúzát, a félbevágott nyakat, lábat, a hagymát, a metélőhagymát, a petrezselyemlevelet beletesszük, megszórjuk 1 kanál liszttel, hozzámorzsoljuk az erőleveskockákat. Vízzel felöntjük, lassú tűzön – mint a kocsonyát – főzzük.
Félidőben hozzáadjuk a franciasaláta-
alapot, a szegfűborsot, a feketeborsot, a lestyánt és sót ízlés szerint. A végén a kaliforniai paprikát – apró kockára vágva – rászórjuk a pörccel együtt.
A galuskához a darát – ami lehet kukorica is – a libamájpástétommal, ételízesítővel, petrezselyemmel, tojással összedolgozzuk, evőkanállal kiszaggatjuk (nagy galuskákat) és belefőzzük a levesbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.