A pici sütőporral elkevert lisztet elmorzsolom a zsiradékkal, hozzáteszem a cukrokat, a tojássárgákat, a tejfölt, gyorsan összegyúrom, fél órára hűtőbe teszem.
A túrót villával összetöröm, hozzáteszem a porcukrot, a mazsolát, a tojássárgákat, a búzadarát és végül a tojások keményre vert habját.
A tésztát kinyújtom és egy 25X30-as tepsibe helyezem, egy villával megszurkálom, és előmelegített sütőbe, közepes hőmérsékletre teszem, 5-6 percig sütöm. Ezután kiveszem, megkenem baracklekvárral, ráhalmozom a túrótölteléket és visszateszem sülni.
Amikor körben barnulni kezd a széle, akkor jó.
Közben a tojásfehérjéket kis fokozaton géppel, felverem a kristálycukorral, jó sűrűnek kell lennie, nem is verem, inkább csak keverem, amíg a cukor el nem olvad.
A túróra rakom, a sütőt lejjebb veszem és a habot szinte csak szárítom rajta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.