Elkészítés: Linzertésztát készítek a fenti hozzávalókból, kézzel a tepsibe nyomkodom. A kb. 1,5 cm vastagságú tésztát félig megsütöm. A tésztát vékonyan megkenem baracklekvárral, majd erre rásimítom a kikevert túrókrémet. A túrókrémbe méz helyett cukrot is lehet tenni (a mennyisége ízlés dolga). A tojásfehérjét a pár csepp citromlével habbá verem, majd hozzáadagolom a cukrot. Gőz felett még tovább verem a habot, így nem fog összeesni. A hab felét a túrókrémre simítom, a másik felét kinyomózsákba teszem, s berácsozom vele a sütemény tetejét. Az így kialakult rombuszokat baracklekvárral kitöltöm. A süteményt visszateszem még a sütőbe, s lassú tűzön szárítom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.