Elkészítés: A rizst és a bimbóskelt sós vízben kifőztem. A vöröshagymát apróra vágtam, a párizsit nagyobb lyukú reszelőn lereszeltem.
A hagymát olajon megpároltam, pirospaprikával meghintettem, pici vízzel felengedtem, a párizsit rátettem, kicsit borsoztam, majd puhára pároltam.
1 nagy pohár tejfölbe belekevertem 2 db tojást, ételízesítővel ízesítettem.
Egy hőálló tálat kikentem, a hozzávalókat rétegeztem. Egy sor bimbóskel, rizs, párizsipörkölt következett egymás után, a tojásos tejföllel jól meglocsoltam, és addig rétegeztem, míg el nem fogyott a hozzávalók. A tetejére rizs került, vastagon lekentem a tojásos tejföllel, majd olvasztott margarinnal meglocsoltam.
Előmelegített sütőben aranysárgára sütöttem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.