Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és karikára vágjuk. A húst kis szeletekre vágjuk, és
jól kikopfoljuk. A fokhagymagerezdeket
szétnyomkodjuk, a tejben elkeverjük, és néhány óráig áztatjuk ebben a hússzeleteket.
Egy, a fedelével együtt beáztatott római tálat lecsepegtetünk, szalonnaszeletekkel kibélelünk. Beleteszünk egy sor burgonyát, amire néhány fokhagymás tejben áztatott fehérpecsenye szelet kerül. Erre a megtisztított almából vágott cikkeket és tojáskarikákat helyezünk. (A burgonyát és a húst megsózzuk, őrölt borssal meghintjük.) Addig folytatjuk a rétegezést, amíg a hozzávalókból tart. A tetejére burgonya és tejföl kerül.
A tálra rátesszük a tetejét, és begyújtott, de még hideg sütőbe toljuk. Kb. 1,5 óra múlva a tetőt levesszük, és megpirítjuk a burgonyát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.