Elkészítés: A húsos raguhoz a hagymát felaprítjuk, kevés olajon megdinszteljük, majd ha üveges már, hozzáadjuk a darált húst és a zúzott fokhagymát, fehéredésig sütjük, majd hozzáadjuk a paradicsompürét és a vörösbort, fűszerezzük sóval, borssal, őrölt köménnyel, és lefedve, időnként megkeverve puhára pároljuk.
Közben a megtisztított és felkockázott burgonyát ételízesítős vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Pürésítjük a tejjel és a vajjal,majd a reszelt sajtot belekeverjük.
Egy sütőtálba öntjük a húsos ragut, és a tetején egyenletesen elosztjuk a sajtos krumplipürét. A tetejét villával kicsit megcifrázzuk, és előmelegített 180 foko sütőben addig sütjük, míg színt kap a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.