Elkészítés: Egy közepes nagyságú tálat kikenünk, vöröshagyma karikákkal megszórjuk. A hússzeleteket megsózzuk, megborsozzuk, sorban egymás mellé a tálba fektetjük. Megszórjuk pirospaprikával és vékonyan megkenjük mustárral a tetejüket. Paradicsomszeleteket teszünk a húsokra, majd a gombaszeletekkel beborítjuk az egészet. Alufóliával letakarjuk és jól átsütjük (kb. 45 perc), majd sajtot rakunk a hússzeletekre (lehet egészben sajtszeletet, de akár reszelt sajtot is), végül a 2 evőkanál liszttel elkevert 3 dl tejszínt az egészre ráöntjük és készre sütjük (további kb. 15-20 perc). Vegyes köretet ajánlanék hozzá (rizs és sült burgonya), de bármivel nagyon finom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.