Elkészítés: A 2 hagymát apró kockákra vágom, és kis olajon megpirítom. Hozzáadom a felkockázott löncshúst, és összepirítom a hagymával. Ha ezzel megvagyok, hozzáöntöm a szószt, megborsozom, összeforgatom az egészet, félrerakom. A tésztát bő sós vízben kifőzöm (óvatosan a sóval, mert a szósz már így is jó sós). A vajból, a lisztből és a tejből besamelmártást készítek. Egy tűzálló tálat kikenek vajjal vagy olajjal, és elkezdem rétegezni. A tésztát összekeverem a szósszal és a felét a tálba teszem. Rá jön a besamel és egy vékony réteg sajt, aztán megint a tészta, végül sok sajt. 180-200 fokon 25 perc alatt összesütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.