Elkészítés: A lisztbe belerakjuk a sót és a szódabikarbónát, majd a margarinnal elmorzsoljuk. Ha ez kész, a többi hozzávalóval összegyúrjuk. 4 cipót formázunk, és kb. fél órát pihentetjük. Vékony lapokra kinyújtjuk és megszúrkáljuk. Forró sütőben 5-7 percig sütjük.
Krém: 6 evőkanál cukrot megpirítunk, és 2 dl vízzel feloldjuk. 10 csapott evőkanál cukrot 8 evőkanál liszttel összekeverjük, és 8 dl tejjel simára keverjük. Hozzáadjuk a karamellt és felfőzzük. Vaníliával ízesítjük. Ha megfőttm 10-12 dkg margarint beledolgozzuk. A forró krémmel a lapokat megtöltjük. Kb. fél nap alatt puha lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.