Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedem és felteszem főni sós vízbe. A vöröshagymákat megpucolom, apróra vágom. Felteszem egy kiolajozott serpenyőbe párolódni, majd hozzáadom a darált húst, és a fűszerekkel ízesítem, öntök alá kevés vízet, és majdnem puhára főzöm.
Elkészítem a rizst, majd egy tűzálló tálba teszemt, erre rásímítom a húst, és a tetejére rétegezem a karfiolt, megszóróm ételízesítővel, majd ráöntöm a tejfölt, meghintem reszelt sajttal, és előmelegített sütőben kb. 180 fokon addig sütöm, amíg a sajt a tetején szépen megsül.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.