Elkészítés: A krumplit megpucolom, előfőzöm. A brokkolit rózsákra szedem, a szárát felszeletelem. Sós vízben a szárakat főzöm először, majd beleteszem a rózsákat is, félig megfőzöm.
A tejfölbe 1 tojást, őrölt fekete borsot és őrölt pirospaprikát keverek. A füstölt kolbászt felkarikázom, a császárhúst csíkokra vágom. A sajtot lereszelem.
Egy tálat kivajazok, megszórom zsemlemorzsával. Beleszeletem a krumplikat, sózom, borsozom. Rárakom a kolbászkarikákat, majd a brokkolit. Megszórom borssal. Rálocsolom a tejfölös keveréket, s rászórom a császárszalonna csíkokat. Végül rászeletelem a paradicsomot és a mozarellát.
180 fokra előmelegített sütőbe tolom 30 percre, majd rászórom a reszelt sajtot, s a tetejére zsemlemorzsát, és 200 fokon grill fokozaton még kb. 10 percig sütöm, míg szép aranybarna lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.