Elkészítés: A krumplit (héjában) és a tojást megfőzöm, majd megpucolom. Egy tűzáló edényt kikenek margarinnal és beszórok prézlivel. A krumplit és a tojást karikákra vágom. Az edény aljára teszek egy réteg krumplit, majd egy réteg tojást, és így folytatom tovább a rétegezést. Minden réteget enyhén megsózok. Fontos, hogy az utolsó réteg krumpli legyen! Az egészet megbolondítom egy kis ételízesítővel, aztán tejföllel nyakonöntöm, megszórom egy kis prézlivel, és a sütőbe teszem, amíg összerotyog és szép piros réteg lesz a tetején. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.