Elkészítés: A vinettát meghámozom, hosszában 0,5 cm vastagra vágom, besózom.
Míg áll a sóban, addig elkészítem a paradicsomszószt. A hagymát, a murkot és a fokhagymát apróra vágom, és olajban megpárolom. Ízesítem sóval, szerecsendióval, aztán rátöltöm a paradicsomot. Lefedve hagyom főni kb. fél órát.
A vinettát leöblintem a sótól, és grillen átsütöm. A paradicsomszószt összeturmixolom, hogy szép sima legyen. Egy tűzálló tálban rétegesen lerakom a vinettát: a tál alját belocsom szósszal, rápakolok egy rend vinettát, aztán ismét szósz következik, megszórom parmezánnal és apróra vágott bazsalikomlevéllel. Megint vinetta, szósz, parmezán és bazsalikomlevél jön. Végül szósszal befedem, rászórom a megmaradt parmezánt, és a sütőbe teszem fél órát sülni. Melegen talalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.