Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedem és félig megfőzöm. A padlizsánokat hosszában vékony szeletekre vágom, és olajban gyorsan pirosra sütöm, majd lecsepegtetem. A húst szintén vékony szeletekre vágom, lisztben megforgatom, és pirosra sütöm. A gombákat megmosom.
Jénai aljára fektetem a húsokat, hogy kitöltsék az alját, majd a sült padlizsánszeletek felét ráfektetem, erre rakom az egész gombákat szép sorban, majd a padlizsán másik fele következik. Majd a következő sorba jönnek a karfiolrózsák. A baconszeleteket hosszában egymás mellé fektetem, és reszelt sajttal megszóróm.
200 fokon kb. 20-25 perc alatt pirosra sül a teteje, és ennyi idő alatt a gombák is megfőnek.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.