Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedem és félig megfőzöm. A padlizsánokat hosszában vékony szeletekre vágom, és olajban gyorsan pirosra sütöm, majd lecsepegtetem. A húst szintén vékony szeletekre vágom, lisztben megforgatom, és pirosra sütöm. A gombákat megmosom.
Jénai aljára fektetem a húsokat, hogy kitöltsék az alját, majd a sült padlizsánszeletek felét ráfektetem, erre rakom az egész gombákat szép sorban, majd a padlizsán másik fele következik. Majd a következő sorba jönnek a karfiolrózsák. A baconszeleteket hosszában egymás mellé fektetem, és reszelt sajttal megszóróm.
200 fokon kb. 20-25 perc alatt pirosra sül a teteje, és ennyi idő alatt a gombák is megfőnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.