Elkészítés: 1. A csirkemelleket kinyitjuk, szép vékonyra klopfoljuk fólia alatt, hogy könnyen lehessen formázni. Besózzuk.
2. Minden csirkemellre 1 szelet sonkát, 1 szelet sajtot, fél karika ananászt, 2 szelet paradicsomot és 3 bazsalikomlevelet helyezzük, borsozzuk, labdaszerűen, óvatosan gömbbé formázzuk.
3. Óvatosan bepanírozzuk, és bő olajban lassan pirosra sütjük.
4. A salátát meglocsoljuk olívaolajjal és fehérborecettel, a csirkelabdákkal és majonézzel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.