A megpucolt gombafejeket megsózzuk, megborsozzuk. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, és egy kis olajon üvegesre pároljuk.
A gomba szárait apróra vagdaljuk, és a megdinsztelt vöröshagymán puhára pároljuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzáütünk 2 tojást.
A gombafejekbe 1-1 kanál dinsztelt gombát teszünk, és bepanírozzuk: megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban, végül a zsemlemorzsában. Forró, bő olajban pirosra sütjük. Párolt zöldséggel vagy sült krumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.