Elkészítés: A rizst 4 evőkanál olajon kicsit megpirítjuk, felengedjük a forró vízzel, sózzuk, lefedjük, és 5-10 percig lassan főzzük, majd félrehúzzuk, fedő alatt pihentetjük.
A húsraguhoz a finomra vágott hagymát 4 evőkanál olajon megdinszteljük, a darált húst hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, amíg elfövi a levét, hozzáadjuk a lisztet, majd a tejjel és a tejföllel simára keverjük. Egyet forralunk rajta, majd a párolt rizzsel összekeverjük.
A káposztát leveleire szedjük, a torzsáját kivágjuk. Sós, szódabikarbónás vízben leforrázzuk, lecsepegtetjük.
Kiolajozott serpenyőben palacsintákat sütünk. A káposztalevelet a palacsintára helyezzük, megtöltjük a rizses húsraguval, feltekerjük, végeit benyomkodjuk, majd hagyományos módon panírozzuk, és bő, forró olajban megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.