Elkészítés: A pontyszeleteket sózzuk, és legalább 1/2 órát állni hagyjuk. Panírozzuk a szokásos módon, de a zsemlemorzsába egy kevés zabpelyhet keverünk. Forró olajban kisütjük.
Közben a káposztaleveleket sós vízben nem túl puhára főzzük. A leveleket lehűtjük.
A gombapörköltet is elkészítjük, majd megfelezzük. Egyik felében
megsütjük a felvert tojást, a káposztalevelekre halmozzuk, feltekerjük.
Tálaláskor a gombapörkölt másik felét ráhalmozzuk a tekercsekre. A halszeletekkel és petrezselymes főtt burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.