Elkészítés: A rizst az olajon átpirítjuk, beletesszük a vöröshagymát, majd felöntjük óvatosan a vízzel (a gőz miatt!). Sóval, borssal ízesítjük, fedő alatt kb. 50 perc alatt takarékon puhára pároljuk.
A tartárhoz folyamatos keveréssel a tojássárgájába először cseppenként, majd fokozatosan emelve a mennyiséget hozzáadagoljuk az olajat, majd tejföllel, borssal, mustárral, citromlével, porcukorral, ízesítjük.
A felszeletelt sajtot tejbe-lisztbe-tojásba-lisztbe-tojásba-zsemlemorzsába forgatjuk, forró olajban hirtelen kisütjük. (A tej azért kell, hogy jobban tapadjon a liszt.) Nem célszerű megfordítani, annyi olajban süssük, hogy felül is ellepje (a villát nem szúrjuk bele, hanem kiemeljük a megsült sajtot).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.