Elkészítés: A meggyet kimagozom, lecsepegtetem. A tepsit vastagon kikenem vajjal, megszórom liszttel, felhasználásig a fagyasztóba teszem.
A tojásokat a porcukorral és a fűszerekkel habosra keverem, ezután teszem hozzá a tejet és a sütőporral elkevert lisztet. Legvégül keverem hozzá a langyosra hűlt olvasztott vajat.
A masszát a jó hideg tepsibe öntöm, kirakom a meggyel, és 180 fokra melegített sütőben megsütöm. A sütőajtót egy résnyire kitámasztom sütés közben.
A megsült süteményt tálcára borítom, kihűtöm, és kis kockákra vágva, porcukorral meghintve kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.