Elkészítés: Szétválasztjuk a tojások fehérjét és sárgáját, majd a sárgáját a mézzel habosra keverjük (ez elég sűrű lesz). A liszthez hozzáadjuk a szódabikarbónát, a fahéjat, a szerecsendiót és a szegfűszeget. Ezután elkeverjük a tojássárgával (kissé kemény lesz az állaga). Végül a habosra felvert fehérjét is hozzáadjuk, majd beletesszük a répát, a diót, a mazsolát, a szilvát és a mandulát. A dió és a mandula, sokkal finomabb, ha előtte kicsit megpirítjuk. A kivajazott tortaformát zsemlemorzsával meghintjük, ebben sütjük a tésztát 180 fokon 70 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.