Elkészítés: Reszeljük le a répát. Egy külön tálban keverjük össze a lisztet, a sütőport és a fahéjat. Egy nagy tálban robotgép segítségével verjük fel a tojásokat, majd adjuk hozzá az eritritet, és keverjük egészen addig, amíg enyhén habos krémet nem kapunk, majd adjuk hozzá az olajat. A tojásos keverékhez óvatosan keverjük hozzá a lisztes keveréket, hogy homogén masszát kapjunk. Forgassuk bele a reszelt répát és a diót.
A tésztát simítsuk kikent, lisztezett sütőformába. Előmelegített sütőben süssük meg. Villával ellenőrizhetjük, hogy megsült-e már. Vegyük ki a sütőből, majd 5-10 percig pihentessük. Ezután fordítsuk ki a formákból egy sütőrácsra, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Citromhéjjal, édesítővel és vanília-aromával kikevert mascarponekrémet kenhetünk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.