A csirkét mossuk és szárítsuk meg, majd daraboljuk fel 6-8 adagra, és szórjuk meg a fűszerkeverékkel. A mogyoróhagymákat negyedeljük fel, a fokhagymát vágjuk vékony szeletekre. A gombát tisztítsuk meg és szeleteljük fel.
Egy kisebb tepsit zsírozzunk ki, majd tegyük bele a hagymát, a húsdarabokat, a fokhagymát, a gombát és a babérlevelet. Sózzuk és borsozzuk meg, végül szórjuk rá az apróra vágott kakukkfüvet.
Öntsük le a húst a borral, és süssük kb. 10 percig. Ekkor öntsük rá a húslevesalaplét, és lefedve süssük további 20 percig. A sütés utolsó 5 percére vegyük le róla a fedőt vagy az alufóliát, és süssük pirosra a húst. Friss bagettel vagy kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.