Elkészítés: Egy nagy edényben olajon megdinsztelem a durvára vágott hagymákat, majd belekeverem a feldarabolt paprikákat és paradicsomot, sózom, borsozom, majoránnával is meghintem bőségesen, és a zöldségkeveréket a brokkolival és a gombával, szintén belekeverem. Lefedem, és többszöri kevergetés mellett készre párolom.
Egy másik serpenyőben olajat forrósítok, és a felcsíkozott, megmosott, lecsepegtetett májat hirtelen megsütöm. Szűrőlapáttal átszedem a hagymás zöldséges keverékhez, 1-2 percig összeforralom, hozzáadom a fűszerpaprikát, és ha szükséges utána fűszerezem.
/Nem szükséges két edényben dolgozni, nyugodtan lehet egyszerre is, én azért csináltam így, hogy biztosan pirítva legyen a máj és ne párolva./
Krumplipürével tálalom, és csak a tányérokon sózom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.