Elkészítés: Egy nagy edényben olajon megdinsztelem a durvára vágott hagymákat, majd belekeverem a feldarabolt paprikákat és paradicsomot, sózom, borsozom, majoránnával is meghintem bőségesen, és a zöldségkeveréket a brokkolival és a gombával, szintén belekeverem. Lefedem, és többszöri kevergetés mellett készre párolom.
Egy másik serpenyőben olajat forrósítok, és a felcsíkozott, megmosott, lecsepegtetett májat hirtelen megsütöm. Szűrőlapáttal átszedem a hagymás zöldséges keverékhez, 1-2 percig összeforralom, hozzáadom a fűszerpaprikát, és ha szükséges utána fűszerezem.
/Nem szükséges két edényben dolgozni, nyugodtan lehet egyszerre is, én azért csináltam így, hogy biztosan pirítva legyen a máj és ne párolva./
Krumplipürével tálalom, és csak a tányérokon sózom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.