Előkészítés: A retket megmossuk, megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. Az almát meghámozzuk, magházát kiemeljük, húsát vékony szeletkékre vágjuk. A zellerszárat megtisztítjuk, felszeleteljük. A mangót meghámozzuk, húsát kisebb darabokra vágjuk. A kaprot lecsepegtetjük, néhány szálat félreteszünk a díszítéshez, a többit apróra vágjuk.
Elkészítés: Az öntethez egy kis tálkában összekeverjük a tejfölt, a tormát és a kaprot, kissé megsózzuk, és megborsozzuk. A retket összekeverjük az almával, a zellerrel és a mangóval. Az öntetet a zöldség-gyümölcs egyvelegre öntjük, és óvatosan összekeverjük, hogy az öntet bevonja az összetevőket. Amikor kész, átszedjük egy csinos salátástálba, és kaporszálakkal díszítjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 91 kcal
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.